Skopje

Tinder на минатото

Кај се упознале баба ти и дедо ти?

Бетонска џунгла ги крие старите скопски палати

Џабе се сликате со палати по Виена, ако не сте се сликале со скопските палати.

Televisa presenta…

Се сеќавате кога Касандра ја пееше „Македонско девојче“?

Се чекаме пред трговски

Нераскинливата врска на Скопјани со шопингот

Кој ти даде дозвола?

Од пајтон, преку трамвај до X6ката паркирана на сред улица

Нема некој од старо Скопје што не бил во Босна, Америка, Босфор и Марс

Пред сто години Скопје било Лас Вегас, со свој red light district.

Scroll to top