Се чекаме пред трговски

Нераскинливата врска на Скопјани со шопингот

Никој нема пари, а сите се на шопинг. Така е во Скопје уште од 15 век. Од Безистен до ГТЦ, Веленовела ќе ви раскаже каде се купувало облека за матура во последниве 6 века.

Advertisement
Scroll to top