Tinder на минатото

Кај се упознале баба ти и дедо ти?

Па на корзо, се разбира. Си се шлаеле по улица, си намигнувале и им било супер. Денес, и Веленовела ќе се шета на скопското корзо.

Advertisement
Scroll to top