Незаборавени споменици на културата во Скопје

Или сепак заборавени?

И турбето на Гази Баба и аквадуктот се во прилично незавидна положба. Со Веленовела ќе се прошетаме до тие места, да видиме како се.

Advertisement
Scroll to top