Бетонска џунгла ги крие старите скопски палати

Џабе се сликате со палати по Виена, ако не сте се сликале со скопските палати.

Знаете што се сега старите скопски палати? Или амбасади или ништо. Ако кликнеш на видеото, ќе ти покажам каде се.

Advertisement
Scroll to top