Televisa presenta…

Се сеќавате кога Касандра ја пееше „Македонско девојче“?

Никој не може да направи достоен пречек во градов како што тоа го направи Ристо Пенов кога ја пречека Касандра. Скопјани паднаа во транс. Веленовела ќе зборува за најпознатата теленовела на светот.

Advertisement
Scroll to top