ВЕЛЕНОВЕЛА

Хитлер од Мусинци

Знаеш ли дека во Македонија имало човек по име Хитлер? Неверојатно. Веленовела ќе го посети местото каде што живеел и ќе ви ја раскаже приказната за неговиот живот.

Tinder на минатото

Кај се упознале баба ти и дедо ти?

Скопски превари

Како најлесно да ги изгубиш сите пари?

Хипотетички, имаш 500 евра вишок и ти се трошат. Оди кај стоковна куќа Мост, ќе ти помогнат дечките со кибритчињата. Веленовела ќе ви ги открие тајните на големите скопски мајстори.
 

Star trek- македонска верзија

Од Кокино најубаво се гледа небото.

Камера иде, акција!

Имаме и ние филмови за Оскар

Првомајска Веленовела

Пази да не ти изгори месото!

Од таму шутирај колку сакаш

Кој прв тркалал топка во Македонија?

Бетонска џунгла ги крие старите скопски палати

Џабе се сликате со палати по Виена, ако не сте се сликале со скопските палати.

Scroll to top