Од таму шутирај колку сакаш

Кој прв тркалал топка во Македонија?

Се сеќавате ли на Владо Илиевски и неговото: „Леле луѓе, што направивме?”. Можеби се сеќавате на голот против Грузија за пласман на Европско? Дозволете Веленовела да ви ја раскаже историјата на спортот тука!

Advertisement
Scroll to top