0

Тиранска Веленовела – магијата на албанската престолнина

Не сум јас крив, крива е платформата, пардон плоштадот

Ако сакате да видите пирамида, нема потреба да одите до Египет, скокнете до Тирана. Сабајлечки старташ со едно е(к)спресо, попладне одиш на едно џиро и навечер завршуваш на рејв во бункер. Не е лошо. Веленовела ве носи во Тирана.

Advertisement

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to top