Хилтон VS Куршумли Ан

Дали некогаш сте се запрашале како изгледал туризмот во минатото?

Со Веленовела ќе заѕвониме на приемниот пулт во трите наши најстари хотели: Капан, Сули и Куршумли ан.
Advertisement
Scroll to top