Кој ти даде дозвола?

Од пајтон, преку трамвај до X6ката паркирана на сред улица

Ви се верува дека Скопје во 1911 година имало трамвај, а денеска не можеме да стигнеме од Ѓорче до Аеродром? Ни мене. Веленовела ќе ве повози до минатото да ги запознаете најголемите скопски фраери на минатиот век, а после ќе ве врати во сегашноста и ќе ве праша кој ви даде дозвола.

Advertisement
Scroll to top