Velenovela

Хилтон VS Куршумли Ан

Дали некогаш сте се запрашале како изгледал туризмот во минатото?

Хитлер од Мусинци

Знаеш ли дека во Македонија имало човек по име Хитлер? Неверојатно. Веленовела ќе го посети местото каде што живеел и ќе ви ја раскаже приказната за неговиот живот.
Scroll to top