0

ВЕЛЕНОВЕЛА

ВЕЛЕНОВЕЛА со Виктор Велевски

Колку урбани приказни ве натерале да кажете: жити се? Во ВЕЛЕНОВЕЛА секоја епизода е „нема шанси“, а нема да чуете „јо сои ту мадре“.  Сериозни приказни, за полусериозни времиња, од несериозен фраер. ВЕЛЕНОВЕЛА со Виктор Велевски.

Advertisement

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Scroll to top