Daddy cool? Кога цело Скопје ќе ти дојде на свадба…

„Daddy cool“? Кога цело Скопје ќе ти дојде на свадба…

Замисли да ти дојдат 12.000 луѓе на свадба, а си викнал 360. Тоа се случило кога Боби Фарел направи свадба со Јасмина во Скопје. Веленовела ќе ви раскаже во детали!

https://www.youtube.com/watch?v=Tr-vM00TqB4

Advertisement
Scroll to top