Хитлер од Мусинци

Знаеш ли дека во Македонија имало човек по име Хитлер? Неверојатно. Веленовела ќе го посети местото каде што живеел и ќе ви ја раскаже приказната за неговиот живот.
Advertisement
Scroll to top