Нема некој од старо Скопје што не бил во Босна, Америка, Босфор и Марс

23 „блудилишта“ ја мачеле градската управа во 1926

Пред сто години Скопје било Лас Вегас, со свој red light district. Неговиот ноќен живот бил една од главните атракции на Балканот. Ја знаеме изреката кој искача во Скопје во понеделник. Веленовела ќе ви открие зошто.

Advertisement
Scroll to top