Скопски превари

Како најлесно да ги изгубиш сите пари?

Хипотетички, имаш 500 евра вишок и ти се трошат. Оди кај стоковна куќа Мост, ќе ти помогнат дечките со кибритчињата. Веленовела ќе ви ги открие тајните на големите скопски мајстори.
 
Advertisement
Scroll to top