theatre

Не си фраер ако не одиш во театар

Лична новела на еден глумец

Во месецот на театарот, Веленовела посветува епизода на Неговото Височество- Театарот. На кој прв му текнало да направи претстава во Македонија? Која е првата изговорена реплика во МНТ? Ќе ви каже Веленовела.

Scroll to top