Star trek- македонска верзија

Од Кокино најубаво се гледа небото.

 Дали сте знаеле дека секоја ѕвезда има свое име и своја приказна? Веленовела ќе ве прошета низ небото и ѕвездите.

Advertisement
Scroll to top