Пу, пу, пу да не се урочам

Махери сме за малери

Ве лажеле како деца дека од пиење кафе ќе ви порасне опашка? И мене. Во оваа Веленовела ќе разгледаме во какви се суеверија веруваат Македонците и зошто?

Advertisement
Scroll to top