Припадничките на ТИГАР инспирација за многу девојки

Специјално осмомартовско издание на лавиринт.

Ја посетивме касарната Илинден каде разговаравме со припадничките на Специјалната Антитерористичка Единица Тигар.
Овие жени ги кршат бариерите дека безбедносниот сектор е машка работа.

Advertisement
Scroll to top