Ќе роламе на КОНОП ФЕСТ годинава?

Разговараме со Јанаки, еден од основачите на Билка, организацијата која стои зад КОНОП ФЕСТ. Ќе ни објасни што, како, каде, зошто и кој.

Advertisement
Scroll to top