Камера иде, акција!

Имаме и ние филмови за Оскар

Од првите кадри на Манаки, преку Фросина, Пред дождот и Медена земја до Те дуа, жими мене, Веленовела ќе ја раскаже историјата на филмот во Македонија. Пуштај филмот!

Advertisement
Scroll to top